"Навчений збирати автомат і стріляти": відомий артист готується вирушити на фронт

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний український артист POSITIFF, дружба якого з Потапом сильно зіпсувалася, зізнався, чи готовий вирушити на фронт. Виявилося, співак уже давно хотів стати до лав Збройних сил України, однак до нинішнього моменту це йому так і не вдалося. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В інтерв'ю УНІАН Позитив зізнався, що ще з самого початку повномасштабної війни в Україні він пішов у місцеву тероборону. Однак військові, з якими спілкувався артист, сказали йому займатися творчістю. Адже, таким чином, артистам вдавалося не тільки заспокоїти народ в особливо тривожний період, а й фінансово допомагати українській армії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Та все ж сам Позитив не став гаяти часу даремно. Будучи на Хмельниччині, він став на облік. Поки що артиста не призвали до армії, проте він готовий до того, що будь-якої миті це може статися. До слова, зараз співак навчився поводитися зі зброєю, що радить зробити й іншим людям.

Потім ми поїхали на Хмельниччину робити заходи для дітей-переселенців. Уже там я пішов у місцевий військкомат і пройшов комісію. У мене є документ, що я стою на обліку.
Я був на полігонах і вже більш-менш навчений збирати автомат і стріляти. Усім раджу все-таки пройти повну військову підготовку - зараз треба бути готовим до всього,

- наголосив виконавець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Позитив заявив, що Міша Кацурін  сильно вплинув на Надю Дорофєєву. За його словами, у нових стосунках його ексколега вкрай змінилася. А от чи на краще — подробиці дізнавайтеся в нашому матеріалі.