Хореграф та модель Назар Грабар розповів, як реагує на хейт через те, що більше не воює на передовій

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український модель, хореограф та військовослужбовець Назар Грабар, який втратив на війні рідного брата,  зізнався, чому нині не несе службу на передовій. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це 31-річний захисник поділився в бесіді з українським журналістом Микитою Добриніним. Зокрема, Назар повідомив, що нині перебуває у запасі, так як за українським законодавством мав можливість звільнитися з армії, адже втратив на війні брата.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, Назар заявив, що через це отримує чималу порцію хейту. Він сказав:

Отримую багато хейту, щось опублікую і в коментарях пишуть: "TikTok-воїн, навоювався і ходиш по інтерв'ю". Я вже тисячу разів пояснював, що звільнився в запас за новим законом, через втрату брата на фронті, через те, що я останній чоловік в сім'ї, типу годувальник. Я не виправдовуюсь, я пояснюю, бо мені багато разів писали: "Як ти це зробив? Тому що ти медійний?". Ні, не тому, що я медійний. Генштабу п***р, хто я. Я солдат, тому все має бути за законом. Думаю, якби не закон, який звільнив мене в запас на пів року, я б ще воював. Як далі буде - я не знаю. Я на обліку у військкоматі, пів року закінчуються, мене можуть мобілізувати знову. Враховуючи те, що охочих все менше, а люди закінчуються, я готовий до будь-якого сценарію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Назар Грабар назвав серйозну причину, чому багато хто перестав донатити на ЗСУ.  Військовий припускає, що це пов'язано з корупцією.