Колишня дружина В'ячеслава Узелкова вразила танцями з підрослою донькою (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Колишня обраниця боксера-чемпіона В'ячеслава Узелкова, який повідомив про заручини, відома фітнестренерка Марина Боржемська продемонструвала своїм фоловерам свою підрослу доньку Олівію. Подробиці - в нашому матеріалі.

На своєму офіційному акаунті в Instagram 43-річна Боржемська розповсюдила ролик, на якому видно, як вона танцює зі своєю 12-річною донькою. Із ролику бачимо, що юна Олівія  дуже схожа на свого знаменитого батька.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, Марина зізналася, що Олівія заманює її у TikTok. Цей ролик, знятий мамою та донькою, доволі швидко шириться цією соціальною мережею.

Як бачимо, Боржемська перебуває на одній хвилі зі своєю донькою. Марина повторювала рухи за Олівією і в неї дійсно чудово виходило.

Моя Олівка заманює мене в тренди ТікТок. Продовжувати?

 – підписала ролик Боржемська.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як В'ячеслав Узелков пояснив, чому не покаже свою нову обраницю.  Коли В'ячеслав повідомив щасливу новину у себе у Facebook, сотні фоловерів. почали його вітати. Користувачі бажали спортсмену  усього найкращого, однак знайшлися і ті, хто цікавився тим, хто ж є новою коханою чоловіка.