Може хоч наступного разу пощастить? Анатолій Анатоліч ніяк не може завершити власну епопею з ТЦК

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Якщо раптом ви збилися з рахунків, то маємо для вас новину: Анатолій Анатоліч вже вчетверте навідався до ТЦК. Але, навіть зараз, після того, як йому довелося платити , шоумен досі не зміг стати на військовий облік. Більше деталей дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Спроби Анатолія Анатоліча стати на військовий облік ніяк не обвінчаються успіхом. Адже вкотре шоумен намагається розвʼязати питання з військкоматом, але, навіть вчетверте йому це так і не вдалося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, на своїй сторінці в Instagram Анатоліч повідомив, що знову пішов до центру комплектування в Оболонському районі. Однак там його спіткала величезна черга, в якій він був лише 116-м. Власне тому знаменитість знову не встиг оформити всі необхідні документи.

Такий шалений наплив людей, як виявилося, був повʼязаний із тим, що більшість з чоловіків прийшли у ТЦК з повісткою. Але сам Анатолій Анатоліч наразі має право на відстрочку, оскільки є багатодітним батьком. І все ж таки, шоумен хоче стати на облік.

День всіх закоханих. В моєму випадку це  День всіх закоханих в ТЦК, бо сьогодні приймальний день на Оболоні. Я знову туди йду, щоб закінчити цю епопею з документами. Подивимося, давайте ваші ставки, що буде сьогодні?
Я вже бачу десятки чоловіків, які стоять на вулиці... Мені сказали, що понеділок та вівторок - це дні для тих, кому прийшла повістка, відповідно приходьте в середу. От я і йду в середу, а тут просто жесть. Це всі на вулиці, ті, кого ще не пускають всередину,

– розповів шоумен.

Може хоч наступного разу пощастить? Анатолій Анатоліч ніяк не може завершити власну епопею з ТЦК - фото №1
Фото: instagram.com/anatoliyanatolich/
Може хоч наступного разу пощастить? Анатолій Анатоліч ніяк не може завершити власну епопею з ТЦК - фото №2
Фото: instagram.com/anatoliyanatolich/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Анатолій Анатоліч розповідав, за що його гризе почуття провини . Шоумен зізнався, що це безпосередньо повʼязано з війною.