"У червні 2024 року з'явиться новий малюк Людвіг": актор Александр Людвіг повідомив, що чекає поповнення у родині (ФОТО)

Новини шоубізнесу
944
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Александр Людвіг
Фото: wikipedia.org

Це буде друге дитина артиста

Колега відомої акторки з українським корінням, зірки телесеріалу “Вікінги” Кетрін Винник Александр Людвіг розповів, що чекає на поповнення у родині. Подробиці - в нашому матеріалі.

Сумним фактом є те, що до народження першої дитини кохана Людвіга, з якою він одружився у 2020-у році, перенесла три викидні. Наразі в них уже є 11-місячна донька Лені, а тепер пара чекає на ще одну дитину. Про це Людвіг повідомив на своїй офіційній сторінці в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Він розповсюдив світлину, на якій позував разом з донькою та дружиною Лорен. З кадру бачимо, як кохана актора демонструє в кадрі свій округлий живіт. Атмосферне селфі було зроблено перед дзеркалом.

"Ооооооо. У червні 2024 року з'явиться новий малюк Людвіг, і ми дуже раді цьому,
- написав щасливий Александр.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як 42-річна Лілія Ребрик втретє стала мамою. Акторка та телеведуча показала свою новонароджену донечку Аделіну та розсекретила її зріст та вагу. Зазначимо, що це вже третя донька Лілії та її чоловіка Андрія Дикого.