"Це їжа богів": зірка "Шерлока" Мартін Фрімен розповів як перейшов на м'ясоїдство після десятків років вегетаріанства

Новини шоубізнесу
2 597
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Мартін Фрімен
Фото: Getty images

Артист зазначив, що не шкодує про своє рішення

Знаменитий британський актор, зірка серіалу “Шерлок” Мартін Фрімен повернувся до м'ясоїдства після 38 років вегетаріанства. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про те, що 52-річний Фрімен знову їсть м'ясо повідомило авторитетне видання Daily Mail. У своєму коментарі ЗМІ Мартін розповів що відмовився від м’яса на початку далекого 1986 -го року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Артист додав, що йому було завжди некомфортно думати про те, що він їсть тварин. Однак, тепер Фрімен не шкодує, що повернувся до минулого раціону.

Зараз я зліз із вегетаріанства. Я почав бути вегетаріанцем десь у січні 1986-го. Бо мені завжди була дуже, дуже некомфортна думка про поїдання тварин. Тож я не їв справді хорошого болоньєзе відтоді - моя мама була дуже добра кулінарка. Але, таким чином, це, мабуть, перший достойний болоньєзе, який я куштував за 38 років,
- констатував актор, який під час запису ролика смакував вище вказаною стравою.

Як говорить Фрімен, для нього м'ясоїдство після багаторічної перерви сприймається як щось нове. Відтак, актор їсть те, що йому подобається.

Це кумедно, бо мені подобаються замінники м'яса, але моє зауваження щодо них, вони можуть піддаватися дуже, дуже сильній технологічній обробці, а я намагаюся їсти продукти, які менше піддавалися обробці,
- розповів актор.

Отож, серед страв, за якими Фрімен дуже сумував всі ці роки є яйця по-шотландськи, а також традиційний британський пиріг зі свининою. До речі, він подається холодним, так як всередині начинку насичує холодець.

Трохи гірчиці на пиріг зі свининою - о, чоловіче. Це їжа богів,
- резюмував Фрімен.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Енн Гетевей зізналась, чому насправді більше не вживає алкоголь. За словами зірки, в глибині душі вона знала, що алкоголь не для неї.