Зірка ситкому "Леся+Рома" отримала головну роль у популярному голлівудському фільмі жахів M3GAN 2.0

Новини шоубізнесу
3 878
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Іванна Сахно
Фото: instagram.com/ivannasakhno

Іванна Сахно зніметься у другій частині фільму жахів по ляльку-вбивцю

Зірка Голлівуду українського походження Іванна Сахно, яка заговорила про переїзд в Україну, зіграє у продовженні популярного трилера про ляльку-вбивцю Меган M3GAN 2.0. У новій стрічці вона зіграє разом з Еллісон Вільямс і Вайолет Макгроу, а от кого саме — дізнавайтеся нижче!

Як повідомляє видання про кіно Deadline, після зйомок у “Зоряні війни: Асока”, Іванна Сахно отримала пропозицію приєднатися до проєкту M3GAN 2.0. Подробиці сюжету поки не розголошуються, проте відомо, що головною героїнею, як і в першій частині, буде реалістична лялька зі штучним інтелектом, яка нібито має бути найкращим компаньйоном і захисником для дитини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Кого саме зіграє Іванна Сахно — режисери теж поки тримають в секреті. Проте в Мережі вже активно обговорюють, що акторці українського походження, яка починала свій творчий шлях з проєкту “Леся+Рома”, ідеально підійде саме головна роль.

Перша частина M3GAN зібрала 180 мільйонів доларів у світовому прокаті при бюджеті в 12 мільйонів доларів. Тому не дивно, що команда проєкту розраховує цього разу отримати ще більше прибутку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Іванна Сахно роз’яснила, чому в Голлівуді їй “забороняли” розмовляти українською. Українка розповіла про ставлення мешканців США до війни в Україні.