"Ми вдячні кожному": Альона Альона та Джері Хейл прокоментували своє третє місце на Євробаченні 2024 (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
14 923
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Альона Альона та Джері Хейл
Фото: instagram.com/thejerryheil

Джері Хейл окреслила увагу на різниці голосів журі та телеглядачів

Відомі українські співачки та представниці України на Євробаченні 2024 Альона Альона та Джері Хейл, які посіли почесне третє місце, висловилися стосовно свого результату. Подробиці - в нашому матеріалі.

Вчора українки приголомшили своїм виступом у грандфіналі Євробачення. Вони вийшли під порядковим номером 2 і блискуче виконали свій трек “Teresa & Maria”, який абсолютно нікого не залишив байдужим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, за підсумками голосування журі Україна фінішувала на 5 місці, набравши 146 балів. Телеглядачі ж набагато активніше підтримали українських артистів, адже віддали їм 307 балів. У підсумку, вийшло 453 залікові пункти.

Блогерка Анна Тульєва вже встигла записати короткий ролик з українськими представницями. Відтак, Альона Альона та Джері Хейл щиро подякували всім, хто їх підтримав.

Ми вам дуже вдячні. Ми з Яною хочемо сказати дякую кожному, хто за нас голосував, хто у нас вірив, хто вкладав свою силу, увагу, соцмережі, надію, віру, добро. Хто поливав нас хейтом і ненавидів. Це всеодно синергія.
- зазначила Альона Альона.

Своєю чергою, Джері Хейл окреслила увагу на тому, що українці знову довели, що можуть об'єднувати весь світ. Вона згадала різницю між оцінками журі та телеглядачів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що попри прогнози з букмекерів на Євробаченні 2024, перемогу здобув небінарний артист зі Швейцарії Немо. Виконавець отримали 591 бал.