alyona alyona та Jerry Heil обійшли Тейлор Свіфт та інших артистів, відомих на увесь світ: Teresa & Maria увірвалася у світовий музичний чарт

Новини шоубізнесу
8 025
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

alyona alyona та Jerry Heil
Фото: Getty Images

Після завершення конкурсу Євробачення 2024 українські виконавиці продовжують підкорювати світову музичну арену

Український музичний дует alyona alyona та Jerry Heil, зачарував міжнародну аудиторію своїм виконанням композиції "Teresa & Maria" на конкурсі Євробачення 2024. Попри те, що їхній виступ отримав лише третє місце та зібрав загалом 453 бали, пісня вразила слухачів по всьому світу!

Цей музичний тандем зацікавив слухачів не лише в ефірі конкурсу, а й на міжнародному рівні. "Teresa & Maria" потрапила до звітного світового чарту iTunes Worldwide, розташувавшись на 23 позиції серед 200 найпопулярніших композицій. Це досягнення ще більше вражає, враховуючи, що український дует здійснив винятковий постріл, обігнавши навіть відомих на увесь світ артистів, таких як Тейлор Свіфт та Loreen.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей успіх не лише свідчить про талант українських музикантів, а й підтверджує високий рівень музичної індустрії в Україні, яка продовжує розширювати свій вплив на міжнародній арені. Тому alyona alyona та Jerry Heil не змогли приховати радості від такого високого досягнення та виразили свою вдячність шанувальникам у своїх Instagram-акаунтах.

alyona alyona та Jerry Heil
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, на Євробаченні Україна отримала на Євробаченні 10 балів від "Решти світу", поступившись лише найскандальнішій конкурентці. Вже відомо, як за наших представниць голосували по усьому світу .