Оля Полякова "поскаржилась", що зараз всі слухають пісню alyona alyona і Jerry Heil: "Відкриваєш каструлю з борщем — і звідти ця Діва Марія"

Новини шоубізнесу
2 399
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Оля Полякова, фото
Фото: instagram.com/polyakovamusic

Співачка відверто відповіла, чи сподобався їй виступ цьогорічних представниць України на Євробаченні-2024

Українська співачка Оля Полякова, яка нещодавно навідала маму та доньку у Лондоні, поділилась своїми враженнями від виступу українських артисток на Євробаченні. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

У своєму нещодавньому інтерв'ю Полякова сказала, що зараз пісня Teresa & Maria є неймовірно популярною. Співачка жартома зауважила наступне:

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Ця Марія Тереза й Діва Марія — просто відкриваєш телефон... Мені здається, зараз відкриваєш, я не знаю, каструлю з борщем — і звідти ця Діва Марія.

За словами співачки, українська режисерка Таню Муіньо підготувала для учасниць України неймовірно крутий номер. Полякова вважає його найкращим за всю історію.

Я взагалі вважаю, що це найрозкішніший номер за всю історію, тому що він сповнений тих сенсів, які ми всі переживаємо. Таню Муіньо просто фантастично підійшла до роботи. Це дуже візуально гарна робота. Дівчата дуже круто з нею справилися. Я вітаю наших дівчат — фантастично представили нашу країну на Євробаченні,
— додала Оля.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, що Jerry Heil не повернулася в Україну після Євробачення-2024. Вже відомо, чому alyona alyona сама добиралася до Києва.