Гімнастка Анна Різатдінова показала сукнню-вишиванку за 42 тисячі гривень (ВІДЕО, ФОТО)

Новини шоубізнесу
9 682
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Анна Різатдінова
Фото: instagram.com/anna_rizatdinova

Спортсменка приміряла вбрання від дизайнерки Юлії Магдич

16 травня палітру яскравих образів у День вишиванки відкрили Володимир та Олена Зеленські, привітавши українців із цим святом. Відома українська гімнастка, бронзова призерка Олімпійських ігор Анна Різатдінова теж не пасла задніх і похизувалася своїм варіантом національного українського вбрання. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своїй офіційній сторінці в Instagram 30-річна Різатдінова похвалилася сукнею-вишиванкою від української дизайнерки Юлії Магдич. Анна тепло привітала українців з днем національного одягу, блиснувши перед фоловерами у вище вказаній сукні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, це вбрання обійшлося Різатдіновій у більш ніж 42 тисячі гривень. Про це повідомляє Telegram - канал Harley Quinn.

Гімнастка Різатдінова також у вишиванці від Магдич. Вартість - 42120 грн. На відео вона трішки припустила вишиванку на плечі, щоб підсилити статус “на полюванні”. Ні, так нареченого ми вам не знайдемо.
- зазначає джерело.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Катерина Осадча здивувала фоловерів красивою вишиванкою за майже тисячу доларів. Ведуча в такий спосіб привітала українців з Днем вишиванки.