Юлія Тимошенко у День вишиванки вразила своїм іміджем та вишитою сукнею (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 212
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Юлія Тимошенко
Фото: Скриншот

Вбрання політикині коштує майже 6 тисяч гривень

16 травня, у День вишиванки українські селебритіс ділилися своїми яскравими образами та теплими словами підтримки у цей день. З цим святом українців вітали Володимир та Олена Зеленські. Окрім привітань очільника країни та його дружини, своє слово тримала і одна з лідерок опозиції, відома політикиня Юлія Тимошенко.

63-річна Тимошенко на своїй офіційній сторінці у Facebook розповсюдила пост-привітання. Вона назвала вишиванку душею нації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, Юлія Володимирівна порівняла національний одяг українців із бронею. Варто зауважити що до своїх привітальних слів Тимошенко додала фото, на якому видно, як вона позує у вишитій сукні.

Вишиванка – душа нації. Магічна матерія. Наша ментальна броня, яка додає нам не тільки краси, але й сили А які часи – такі й вишиванки. Тримаймо стрій до перемоги! Зі святом! Слава Україні!
- написала політикиня.

До речі, Telegram-канал Harley Quinn відреагував на пост Юлії Володимирівни. Джерело повідомило, що сукня-вишиванка під весняною назвою “Кінза” коштує майже 6 тисяч гривень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Катерина Осадча здивувала фоловерів красивою вишиванкою за майже тисячу доларів. Знаменитість тепло привітала українців із Днем вишиванки.