Новий етап після розлучення: ветеран війни Назар Грабар прийшов шукати другу половинку на розважальному шоу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
17 872
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відомий актор та танцівник зізнався, якими уявляє свої ідеальні стосунки

Військовий та модель Назар Грабар, який більше не воює на передовій , став героєм нового випуску дейтинг-шоу MatchMe, де спробував знайти партнера для романтичного побачення. Холостяк чи не вперше відкрив завісу особистого життя після розлучення з ексдружиною.

Головна ідея дейтінг-шоу MatchMe — вибір партнера наосліп. Зірка, яка наразі без пари, спілкується з трьома потенційними партнерами, які знаходяться за ширмою. У результаті зірковий гість чи гостя обирає, з ким піти на побачення, серед трьох учасників, яких не бачить протягом всього шоу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше у проєкті вже брали участь колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк, співачка Анна Трінчер, музикант Міша Крупін, акторка Ксенія Мішина та багато інших. А цього разу у пошуках пари на MatchMe прийшов волонтер танцівник, актор та військовий, що має статус ветерана війни, Назар Грабар.

Для мене ідеальна супутниця — це людина, яка дивиться з тобою в один бік. Коли ви можете бути не тільки коханцями, парою, а ще й партнерами,
— зазначив Назар Грабар.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Назар Грабар поділився історією свого розлучення з коханою. Чоловік чесно заявив, що саме він був ініціатором розлучення з Катериною Грабар, хоча все ще має до неї почуття.