Нікуди він не зникав: знаменитий кіт Степан з'явився в обіймах Альони Альони (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 406
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Блогер кіт Степан
Фото: loveyoustepan/Instagram

Незвичайний блогер привітав артистку з третім місцем на Євробаченні

Відомий український блогер Кіт, на ім'я Степан, який перебував у Німеччині, несподівано з'явився в Україні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, днями українська реперка та одна з представниць країни на Євробаченні 2024 Альона Альона з'явилася в обіймах з котом Степаном. Відповідне фото було розповсюджено на офіційній сторінці кота Степана в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, у пості було повідомлено, що харківський кіт нікуди не зникав. У пості також говорилося про те, що він завітав до Альони Альони, щоб привітати її з третім місцем на Євробаченні.

Та нікуди я не зникав! Живий, здоровий, гарно їм та багато сплю. А коли зʼявляється нагода, то йду до когось в гості. Як от сьогодні завітав в гості до Альони Альони, щоб привітати її з третім місцем на Євробаченні! Кожного дня муркочу під “Teresa & Maria”. Моя родина знає цю пісню напамʼять, а ви?
- повідомляється на сторінці кота Степана.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Альона Альона висловилася про українців, які хейтять переможця Євробачення 2024. Одна із представниць України на пісенному конкурсі наголосила, що варто обговорювати творчість, а не орієнтацію.