TAYANNA в хлам розтрощила автівку колишнього, дізнавшись про його зраду (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 836
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

TAYANNA
Фото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

Артистка пригадала, як напилася і знайшла биту, аби жорстко помститися зраднику

Українська співачка TAYANNA, рідний брат якої живе у москві, розповіла про інцидент зі свого минулого, коли через емоції розтрощила автомобіль колишнього хлопця. Як це сталося — дізнавайтеся нижче!

В інтерв’ю Славі Дьоміну співачка зізналася, що цей випадок стався багато років тому в її рідних Чернівцях. Тоді їй було лише 18 років. Дізнавшись про зраду коханого, Таянна не змогла стримати свої емоції. Тому після того, як вона трохи випила, взяла биту і розбила машину зрадника.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

TAYANNA також поділилася, що визнала свою провину перед бойфрендом, але не розкрила, як він відреагував на її вчинок. Однак зірка додала, що її батьки досі не знають про цей випадок, який залишився у її спогадах як приклад невгамовної юнацької люті.

Одного разу, коли я зустрічалася з хлопцем, дізналася, що він мені зрадив. Про це говорили всі Чернівці. І я напилася — пішла до подружки, кажу: "Давай вип'ємо з тобою для хоробрості". Пішла знайшла палку, чи це бита була. Десь я знайшла й розбила йому машину. Просто розфігачила в хлам,

- Нагадала TAYANNA.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше TAYANNA зізналася, за чиї кошти живе у час широкомасштабної війни. Артистка розповіла, що має дуже щедрих колишніх, які їй допомагають фінансово.