"Я й досі зустрічаю людей, які були на тому концерті": Андрій Хливнюк пригадав свій крайній виступ у Маріуполі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
10 524
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Андрій Хливнюк
Фото: Скриншот

Андрій резюмував, що останній виступ в Маріуполі йому запам'ятається на все життя

Популярний український музикант, незмінний лідер гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк, який показав, яким був у молодості, пригадав, як востаннє їздив до Маріуполя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Тоді його колектив виступав у Драмтеатрі. Сталося це за кілька днів до широкомасштабної війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це Хливнюк розповів у своєму інтерв’ю для ютуб-каналу “Бомбардир”. До речі, варто також зазначити, що артист у день вторгнення рф (22 лютого 2022 року) виявив бажання долучитися до мітингу на підтримку України у Маріуполі. Він додав що мешканці міста напередодні відчували наближення війни.

Звісно, було відчуття загрози. Люди не дарма виходять на мітинг, адже відчувають, що вони перебувають на вістрі майбутнього наступу,
— згадує Андрій.

Зрештою, Андрій резюмував, що останній виступ в Маріуполі йому запам'ятається на все життя. Тоді у тамтешньому театрі треки “Бумбокса” слухало 600 людей.

Атмосфера на концерті була чудова. Я й досі зустрічаю людей, які були на тому концерті. Одна із них, наприклад, дівчина-поліцейська, яка каже, що атмосфера на виступі для неї була настільки значущою, що він запам'ятається їй на все життя,
— поділився артист.
Виступ "Бумбокс" в Маріупольському драмтеатрі
Скриншот Facebook
Виступ "Бумбокс" в Маріупольському драмтеатрі
Скриншот Facebook
Виступ "Бумбокс" в Маріупольському драмтеатрі
Скриншот Facebook

Дивитися з 3:09

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишня Андрія Хливнюка. Знаменитість вперше відверто відповіла, чи мала роман із Сергієм Жаданом. Селебритіс зізналася, що пов'язувало її з відомими чоловіками.