Ольга Сумська привітала старшу доньку, яка живе в росії, з особливим святом (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 386
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ольга Сумська та Антоніна Паперна
Фото: instagram.com/olgasumska

Сьогодні акторка, яка мешкає у рф, святкує 34-річчя

Легендарна українська акторка театру та кіно Ольга Сумська, яка зізналася, як змінилися гонорари вітчизняних артистів, щемливо звернулася до своєї старшої доньки Антоніни Паперної. Подробиці - в нашому матеріалі.

Причиною звернення до рідної людини стало те, що Антоніна 1 червня святкує свій день народження. Акторці, яка наразі проживає в росії виповнилося 34 роки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, з цього приводу Ольга розповсюдила кілька світлин з дитинства Тоні у себе в Instagram Stories. Отож, мама вельми зворушливо привітала свою доньку.

Обожнюю! Моя рідненька, з днем народження! Люблю,
- написала Ольга.

Як бачимо з архівного знімка, Антоніна постала ще зовсім маленькою. Вона сиділа біля мами на сходах. На іншій світлині Паперна позувала вже у більш дорослому віці із зірковою матір'ю та бабусею. Нагадаємо, що Антоніна досить довгий період проживає у Москві. Вона працює в росії, адже вийшла заміж за артиста Володимира Яглича. З ним вони виховують двох спільних дітей. Щодо її позиції стосовно повномасштабної російсько-української війни, то Паперна воліє мовчати.

Пост Ольги Сумської
Скриншот
Пост Ольги Сумської
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ольга Сумська показалася на відпочинку в Одесі. Артистка прогулялася з чоловіком після завершення свого гастрольного туру.