“Хочете потурбуватися, оплатіть спортзал”, - Пташка зізналася, чи ображається на хейтерів через закиди про зайву вагу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 155
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Захисниця Азовсталі Катерина Поліщук
Фото: Facebook

Катерина Поліщук розповіла, яку їй пораду стосовно цього дала реп-виконавиця Альона Альона

Відома українська парамедикиня та захисниця “Азовсталі” Катерина Поліщук (позивний Пташка), яка розповіла, що чекає на Україну, якщо вона програє війну , висловилася стосовно хейту в її бік. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це дівчина розповіла в інтерв’ю Раміні. Відео розмови Раміни та Катерини розповсюджено на YouTube каналі першої.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Останнім часом Пташка отримує багато закидів стосовно того, що вона погладшала дівчина вирішила доволі експресивній манері відповісти на ці закиди своїм хейтерам.

Ми сміємося із Alyona Alyona з цієї теми, вона каже, скажи, хто каже, що ти жирна, я його з'їм. Вона дуже класна та позитивна дівчина. Мені цікаво, чи ті люди думають, що я настільки бідна, що немає грошей на дзеркало? Я маю і знаю, що набрала вагу. Мені згадується моя школа та однокласники, я була худенькою та маленькою дитиною. Я співала і мої однокласники мені заздрили. Вони були з багатої, а я не з багатої родини. Був булінг, я згадую це і не сприймаю зараз слова хейтерів як заклик до дії, чи те, що мене засмучує. Чому я маю зважати на цих дорослих людей? Я то схудну, а от людина, яка нічого кращого у житті не зробила, ніж написати мені негативний коментар, такою і залишиться. Я ж не буду кожному коментатору пояснювати, як реагує організм на стрес, що таке емоційне переїдання, коли не маєш можливості поїсти декілька днів і бачиш чипси і їх їси. Вони ж це пишуть не для того, щоб потурбуватися. Якщо хочете потурбуватися, оплатить мені спортзал.
- підсумувала захисниця.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Пташка зізналася, чому повернулася із полону на фронт. Парамедикиня каже, що не може жити звичним життям.