На 102 році життя померла зірка серіалу "Санта-Барбара"

Новини шоубізнесу
2 001
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дженіс Пейдж померла
Фото: Getty Images

Голлівудська та Бродвейська акторка Дженіс Пейдж останні роки вела закритий спосіб життя

Видатна акторка Дженіс Пейдж, яка стала відомою завдяки серіалу "Санта-Барбара" та багатьом іншим кінороботам, відійшла у вічність. Ця новина стала справжнім потрясінням для шанувальників зірки.

Видання Metro повідомляє, що Пейдж пішла з життя у своєму домі в Лос-Анджелесі, природною смертю. Сталося це всього за три місяці до її 102-го дня народження.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Дженіс була яскравою представницею "Золотого віку" Голлівуду. Вона почала свою кар'єру у п'ятирічному віці як співачка, а згодом підписала контракт з Warner Brothers, що стало початком її успіху в кіноіндустрії. Її дебютною стрічкою стала "Купаючої красуні" 1944 року, після чого Дженіс швидко здобула популярність, зігравши головні ролі у багатьох відомих фільмах та серіалах. Серед найвідоміших кіноробіт акторки — "Шовкові панчохи", "Гра в піжами", "Доріс Дей, будь ласка, не їжте ромашки" та "Коломбо". Ну і звісно, куди ж без популярної у всьому світі “Санта- Барбари”.

У свої 80 років Пейдж вирішила завершити акторську кар'єру, хоча її пристрасть до театру залишилася незмінною. В останні роки Дженіс рідко з'являлася на публіці, зосередившись на спокійному житті вдома.

Дженіс Пейдж померла
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що 37-річна зірка серіалів "Світ Дикого Заходу" та "Головний госпіталь" відійшов у засвіти. Виявилося, Джонні Вектора убили прямо біля його автівки.