Пʼяний росіянин ледь не зірвав концерт Ірини Федишин, коли випхався на сцену до української співачки (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 066
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ірина Федишин розповіла про казус з росіянином
Фото: instagram.com/irynafedyshyn

Ірина Федишин зізналася, що така ситуація трапилася з нею вперше в житті

Співачка Ірина Федишин розповіла про неприємний інцидент, що стався під час її виступу в Сполучених Штатах. Виявилося, що пʼяний росіянин ледь не зірвав концерт української артистки, яка готується втретє стати мамою . Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Співачка зазначила, що один з глядачів, росіянин, неочікувано з'явився на сцені у стані алкогольного сп'яніння та почав поводитися агресивно. Про цю подію Ірина повідомила у своєму Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артистка відразу попросила охорону вивести нахабу з зали, наголосивши, що такі люди не мають місця серед її шанувальників. Трохи посперечавшись чоловік все ж таки покинув сцену, проте залишив після себе неприємні емоції як для артистки, так і для інших присутніх у залі.

"Я руський!", - гордо заявив чоловік, який був на моєму концерті у Міннеаполісі і вийшов на сцену. Зал був шокований… Я теж не очікувала такий поворот подій! Після такої гордої заяви, я відповіла йому: "Мабуть хочете попросити вибачення за свою країну? За те, що вона щоночі кидає ракети і вбиває українських дітей, цілі родини? За все, що сьогодні робить з Україною?". На що він відповів: "Мені немає за що просити вибачення, я просто полюбив україночку",
— розповіла Ірина Федишин.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ірина Федишин розповіла про панічні настрої українців за кордоном. Артистка відзначилася відвертим зізнанням про те, як їй іноді буває тяжко збирати грошову допомогу українським воїнам.