Представниця Польщі на Євробаченні 2024 чуттєво підтримала Україну та присвятила пісню тим, хто бореться проти агресії рф (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 031
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Представниця Польщі на Євробаченні 2024 підтримала Україну
Польська співачка Луна / Фото: instagram.com/musicofluna

Luna заспівала ліричну композицію, а перед тим – зворушила промовою під час сольного виступу

Польська представниця на Євробаченні 2024 Luna, проти якої бунтували глядачі , присвятила українцям свою пісню та зворушила всіх присутніх на концерті щирою промовою зі сцени. Виконавиця підкреслила свою солідарність з українцями, які борються проти російської агресії.

Її жест викликав у глядачів шквал оплесків, а відео з виступу швидко поширилося в Telegram-каналі "Дім Євробачення". На сцені, освітленій синьо-жовтими прожекторами, співачка Луна ніжно виконала англомовний трек зі словами: "І мені ніколи не було так холодно. Місяць світить так яскраво, і таємниці живі. Тіні й шепіт кличуть нас".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що Luna не вдалося пробитися до фіналу Євробачення, адже вона покинула сцену конкурсу ще у півфіналі. Попри це, співачка підтримала всіх учасників і закликала до миру поза межами арени в Мальме.

Те, що відбувається в Україні, відбувається поруч з нами. І тому зараз моє серце дуже сильно бʼється разом з Україною та моїми друзями звідти. Я хотіла б присвятити цю пісню їм,
— сказала зі сцени Luna.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно зірка серіалу “Всі жінки — відьми” стала амбасадоркою UNITED24 . Американська акторка та співачка Алісса Мілано підтримала Україну у боротьбі проти російських окупантів.