Володимир Остапчук зворушливо звернувся до доньки, яка вдалі від зіркового тата відсвяткувала 11-річчя

Новини шоубізнесу
2 114
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Володимир Остапчук привітав доньку з днем народження
Володимир Остапчук. Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Відомо, що Емілія живе разом з мамою в Канаді, тому Володимир Остапчук не може часто бачитися з донечкою

Відомий український шоумен Володимир Остапчук, молода дружина якого потрапила до лікарні , поділився зворушливим постом, присвяченим своїй доньці Емілії. Дівчинка мешкає в Канаді, а 5 червня вона святкувала свій 11-й день народження.

На своїй сторінці в Instagram Остапчук опублікував архівне фото, на якому вони разом з донькою щось готують. Ведучий не приховував своєї ніжності, відзначивши, що, попри велику відстань між ними, Емілія завжди знаходиться в його серці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своєму зверненні шоумен згадав про те, як сильно він любить доньку, та підкреслив важливість їхнього зв’язку. Зазначимо, що від першого шлюбу з Оленою Войченко, Володимир Остапчук, виховує доньку Емілію, а також сина Евана.

Сьогодні (5 червня — прим. ред.) у моєї доньки Емілії 11-й день народження. Сонечко моє, Емілічка, Емма, Еммуся! Хоч ти за тисячі кілометрів від мене, але так близько в моєму серці. Я дуже сильно тебе люблю і сумую! Твій татусь,
— чутєєво звернувся Володимир Остапчук до доньки.
Володимир Остапчук привітав доньку з днем народження
Володимир Остапчук з донькою Емілією. Фото: instagram.com/vova_ostapchuk
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше молода дружина Остапчука розповіла про стосунки з дітьми шоумена від його першого шлюбу. Катерина Полтавська зізналася, чи спілкується з Емілією та Еваном.