"Кращі дівчата району твої!": відомий співак нігерійського походження розповів, як агітувати чоловіків вступати до лав ЗСУ (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Мирослав Кувалдін
Мирослав Кувалдін. Фото: instagram.com/mjkuvaldin

Лідер гурту "The ВЙО" Мирослав Кувалдін і сам служить у війську з самого початку повномасштабного російського вторгнення в Україну

Відомий український співак нігерійського походження Мирослав Кувалдін, який висловився щодо зради Ані Лорак , прокоментував проблеми мобілізації в Україні. Соліст гурту “The ВЙО” пояснив, чому чоловікам не варто боятися поповнювати лави ЗСУ. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Мирослав Кувалдін, який сьогодні служить у Збройних силах України, поділився своєю думкою щодо мобілізації в країні в інтервʼю YouTube-проєкту ТСН "Наодинці". Артист, який знаходиться на передовій, зазначив, що боятися мобілізації не варто.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

49-річний музикант підкреслив, що зараз основне завдання держави — правильно мотивувати громадян, проте саме в цьому є певні труднощі. За словами Кувалдіна, умови для служби нині значно кращі, ніж були раніше, і це важливо для потенційних новобранців. Він закликав українців не уникати військової служби, а активно долучатися до захисту країни від агресора, не чекаючи примусової мобілізації.

Це все "неапетитно" подають в медіа. Ми з вами розмовляємо зараз тільки про одні проблеми, а якби висіли білборди, що приходь в армію, тут не потрібно думати, що одягати, ти завжди одягнений, завжди нагодований, кращі транспортні засоби, краща зброя, кращі дівчата району твої... Це треба просто PR-компанію на рівні держави думати, як зробити. Маркетолога якогось хорошого запросити й це продавати як жуйку, чи як компʼютер. І тоді, мені здається, люди більш спокійно сприйматимуть,
— зазначив артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Сергій Жадан вступив до лав Сил оборони . Музикант та поет вже показав перші кадри у військовій формі.