Український співак ANDRUX потрапив на американське телебачення в шоу Джиммі Кіммела. Говорили про ЛГБТК+ (ФОТО)

Новини шоубізнесу
519
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

ANDRUX з'явився на шоу Джиммі Кіммела та заявив про підтримку ЛГБТК+ українським суспільством
Співак ANDRUX та його друг Юрій Двіжон на шоу Jimmy Kimmel Live. Фото: пресслужба артиста

1 червня в усьому світі почався так званий Місяць гордості або прайд-місяць (Pride Month)

Український співак із Сан-Франциско ANDRUX з’явився у популярному американському шоу Jimmy Kimmel Live. Про що він вирішив розповісти американцям — розповідаємо далі.

Як повідомили Хочу! у пресслужбі артиста, українці, які є представниками ЛГБТК+ спільноти, поділились в американському шоу, наскільки важливо підтримувати ЛГБТК+ та розповіли про ставлення суспільства до Місяця гордості в Україні, а ще — пройшли опитування від телеканалу. Вони представили Україну, як відкриту країну, яка підтримує права всіх людей, адже це зараз дуже важливо, особливо в Місяць прайду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
В Україні гомофобія поступово зменшується, і суспільство стає все більш відкритим до різноманіття. Висловлюватись проти гомофобії стає все більш поширеним явищем, і багато артистів починають підтримувати ЛГБТК+, розуміючи важливість цього питання для всіх. Україна демонструє, що права кожної людини заслуговують на захист і повагу, особливо це важливо зараз, під час Місяця прайду,
– поділився ANDRUX з американською аудиторією.
ANDRUX та Юрій Двіжон розповіли на американському ТБ про підтримку в Україні ЛГБТК+
ANDRUX та його друг Юрій Двіжон на шоу Jimmy Kimmel Live. Фото: пресслужба артиста

Друг співака Юрій Двіжон підтвердив ці слова, зауваживши, що в Україні відбувається значний прогрес у захисті прав та проведенні прайдів. Каже:

І хоча випадки дискримінації ще трапляються, все більше людей підтримують рівноправність і толерантність. Активісти в Україні активно працюють над підвищенням обізнаності та захистом прав ЛГБТК+ спільноти, що робить нашу країну відкритою для всіх.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, ANDRUX неодноразово підіймав тему підтримки ЛГБТК+ спільноти в медіа та регулярно висвітлює це у своїй творчості та поза нею. Зокрема, про це свідчить нова робота співака під назвою “Качелі”.