"Маю іноді бути на вишколі": режисер та військовий Ахтем Сеітаблаєв розповів про травму, яку отримав на полігоні (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
967
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ахтем Сеітаблаєв розповів деталі своєї травми
Фото: Скриншот Instagram

Артист прийшов на фестиваль документалістики на милицях

Український режисер та актор Ахтем Сеітаблаєв, який розкрив новину з особистого життя, зізнався, що нещодавно переніс операцію. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Сеітаблаєв, який із самого початку широкомасштабного вторгнення російської армії пішов захищати Україну на передову зауважує, що на полігоні треба бути готовим до різних розвитків подій. Відтак, одна з екстремальних ситуацій призвела до того, що Ахтему знадобилася хірургічна допомога.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сеітаблаєв зазначив, що іноді він має бути на вишколі, так як він діючий військовослужбовець. Окрім того артист додав, що його травма не є катастрофічною.

Після операції не зовсім почуваюся на 100% в тій кондиції, в якій хотілось почуватися. Меніск, полігон... На полігоні майже кожна ситуація небезпечна, не така, як на полі бою, але я просто діючий військовослужбовець. Тому маю іноді бути на вишколі. Це травма не така катастрофічна, дякувати Всевишньому, як, на жаль, іноді відбувається у моїх побратимів, тому нічого, пройде. На полігон напевно не так скоро поїду, як хотілось. Думаю, що за пару місяців я цілком зможу виконувати ті завдання, які ставить командування
- сказав Ахтем для проєкту Тур Зірками.

Дивитися з 21:17

До речі, нещодавно на фестивалі документалістики “Війна в об'єктиві” Сеітаблаєв прийшов з милицями у руках. За словами глядачів він мав втомлений вигляд.

Травмований Ахтем Сеітаблаєв показався на фестивалі документалістики
Фото фейсбук Ukrainefilmagency
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Володимир Дантес розповів, як отримав травму. Співак зізнався, що отримав ушкодження несподівано.