"Такі штуки в нас вважаються нормою": Дантес розповів, як незнайомий чоловік "дав по дупі" Даші Кацуріній

Новини шоубізнесу
2 139
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Володимир Дантес розповів про курйозну прогулянку з Дашею Кацуріною
Фото: novy_channel / Instagram

Співак зізнався, що в дитинстві дозволяв собі подібну поведінку

Популярний український співак Володимир Дантес, якого загримували під травесті-діву, розповів про курйозну прогулянку Львовом зі своєю коханою Дашею Кацуріною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, виконавець зізнався, що його обраниця стала жертвою кетколінгу (форма вуличних домагань, коли незнайомець робить небажані та принизливі вигуки щодо когось у публічних місцях). Артист заявив, що свого часу також допускав у своїй поведінці кетколінг.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, за словами Дантеса, під час його прогулянки з Дашею якийсь незнайомець підбіг до неї та ляснув її по сідницях. Про це Дантес розповів в ефірі каналу M1.

Ми по Львову гуляли. Тип якийсь дав по дупі Даші. Він потім такий: "Та, мала, заспокойся". І це теж називається кетколінг. І взагалі такі штуки в нас вважаються нормою. І я в дитинстві так само поводив себе, просто ти не вмієш по-іншому. Тобі потім пояснюють, що за косички смикати не прикольно,
– зізнався артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дантес показав, як оновлював дані у ТЦК і проходив ВЛК, аби визначити придатність до служби. Артист поділився власним досвідом та зізнався, чи вдалося йому оновити дані.