Ніколас Карма дізнався про вартість луку учасників гурту "Циферблат" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
515
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Учасники гурту "Циферблат" похвалилися своїм вбранням
Гурт "Циферблат" / instagram.com/ziferblat_band

Як виявилося, музиканти вдягаються доволі скромно за ціною

Відомий український блогер Ніколас Карма, який здобув популярність завдяки тому, що запитує у зірок про вартість їхнього вбрання та який дізнався, скільки коштує лук Тетяни Самбурської, вирішив запитати про вартість образу учасників гурту “Циферблат”. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відповідний ролик з музикантами із “Циферблату” Ніколас розповсюдив на своїй офіційній сторінці в Instagram. Отож, він запитав у хлопців скільки коштує їхній лук.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Артисти тепло поспілкувалися із медійником та відповіли на всі його запитання. Відтак, соліст колективу Даніїл Лещинський зазначив, що свої рукавички він взяв у мами. За окуляри ж Даніїл виклав 500 гривень.

Його брат та колега по сцені Валентин Лещинський перебив його та почав розповідати про те, що його бомбер коштує майже 2000 грн, а штани до 1000. Щодо взуття Валентина, то воно обійшлося йому у 3,500 (артист замовляв його у Польщі). Барабанщик колективу Федір Ходаков також підтвердив доволі скромну вартість штанів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ніколас Карма поспілкувався з наймовчазнішою українською блогеркою. Він дізнався про те, скільки коштує її лук.