Псевдовлада у Криму таки відібрала майно Джамали та її батьків, аби фінансувати армію окупантів: що відомо

Новини шоубізнесу
1 100
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Джамала більше не має нерухомості у Криму
Співачка Джамала. Фото: instagram.com/jamalajaaa

Окупанти вже навіть встигли продати майно української виконавиці, а її саму – оголосили у розшук

Тільки нещодавно окупанти заявили про наміри залишити Джамалу без власного майна у Криму , як днями стало відомо, що вони таки цинічно втілили у життя свої плани. Ба більше, без власного майна залишилися і батьки зірки. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Так званий "голова" кримського парламенту Владімір Костянтинов підтвердив відповідну інформацію. Як повідомляють росЗМІ, окупанти вже навіть встигли не тільки незаконно привласнити майно Джамали, а й продати його під виглядом так званої "націоналізації".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Стверджується, що в артистки відібрали все рухоме і нерухоме майно. Безпосередньо зараз відомо про дві земельні ділянки та житловий будинок, розташований в Алушті, який належав батькам Джамали.

Окрім того, що співачку звинуватили у "дискредитації російських солдат”, виручені кошти від цинічного продажу її майна планують направити на фінансування російської армії, яка чинить геноцид українців. Також саму Джамалу оголосили у розшук, а вʼїзд на територію рф їй заборонили на 50 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Джамала стала багатодітною мамою та народила третього сина. А під час виписки з пологового артистка не стримала сліз від чуттєвої зустрічі з рідними.