"Я буду продовжувати говорити про Україну": Настя Каменських достойно відповіла журналісту із Мексики, який назвав віну в Україні "складною ситуацією"

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Настя Каменських на мексиканському ТБ нагадала світові про війну в Україні
Фото: instagram.com/kamenskux

Співачка знову окреслила увагу на необхідності підтримки України

Відома українська співачка Настя Каменських, яка розповіла як на її життя вплинули тренування , наразі знаходиться в Мексиці. Там Вона представляє свій трек MOLOKO на найвідоміших телеканалах.

Безумовно, артистка за першої можливості публічно говорить про Україну та необхідність підтримки країни у війні з російською армією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, на одно з ефірів Насті довелося виправляти мексиканського журналіста. Він назвав війну в Україні “складною ситуацією”.

Мій дорогий, це не ситуація, це справжня війна і моя країна зараз переживає жахливі часи. Після того, як ти усвідомлюєш, що війна — це реальність, ти не можеш бути готовий до цього. Ніхто не може бути готовим до цього. Ми боремося. Ми маємо усього одне життя. І я хочу, щоб люди мене почули. Якщо хочеш когось пробачити — зроби це зараз. Якщо хочеш змінити це життя — зроби це зараз. Ми живемо тут і зараз. На кожному шоу, у будь-якій частині світу, скільки б хейту на свою адресу я не отримувала, я буду продовжувати говорити про Україну. Бо весь світ має знати про силу українського народу, який бореться за право бути вільними і люди у будь-якому куточку світу мають розуміти, кому і для чого необхідна ця допомога. У темні часи люди мають об'єднуватися та допомагати по мірі своїх можливостей. Тільки так ми можемо вистояти. Але також варто не забувати жити та цінувати кожен момент тут і зараз, адже тільки зараз українці, як ніхто, розуміють, що завтра може не настати ніколи.
- емоційно відповіла українська артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Настя Каменських показала зблизька своє обличчя без макіяжу. Відповідне фото зірка розповсюдила у себе в Instagram Stories.