Світова зірка повертається до Києва в рамках ATLAS UNITED 2024: перші подробиці

Новини шоубізнесу
764
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Діджейка Korolova виступить у Києві
KOROLOVA. Фото: instagram.com/korolova.dj

Музична виконавиця підкорила увесь світ, а тепер готується знову запалити у столиці України разом зі слухачами

ATLAS UNITED 2024 у колаборації зі SVET представляють спеціальне видання до цьогорічного фестивалю — Intro за участю артиста, на якого так довго чекали в Україні! Хто саме виступить для прихильників музичного фесту — дізнавайтеся на Хочу!

KOROLOVA повертається до Києва вже зовсім іншим артистом — світовою зіркою. Її талант з неймовірною швидкістю облетів усюди та отримав визнання на світовій сцені мелодичного хаусу та техно. Лише за рік вона зіграла 60 концертів та кращих фестивалях світу Tomorrowland (Main Stage), EDC(Main Stage), Parookaville, Airbeat One. Зібрала 4,6 мільйона стрімів на Spotify, має 30 мільйонів переглядів на YouTube. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Korolova створила свій успішний лейбл Captive Soul, треки якого завжди займають топові позиції у світових чартах. Окрім цього, вона випускається на найкращих лейблах світу, серед яких: Tomorrowland Music, Anjuna Beats, Insomniac.

Для цього благодійного заходу, як і для фестивалю ATLAS, організатори підготували найбезпечнішу локацію в ТРЦ Blockbuster з укриттям площею понад 50 тис квадратний метрів, у великому атріумі з дивовижнии сетапом.  Долучаємось до благодійного збору ATLAS UNITED 2024 на 100 млн грн!

KOROLOVA повертається до Києва
KOROLOVA. Фото: пресслужба
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно гурт TVORCHI анонсував велике шоу в Києві ! Представники України на “Євробаченні 2023” виступлять на таємній локації у столиці України.