"Він привів мене в акторство": Олександр Сугак розповів про свого батька та показав давню сімейну світлину (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Олександр Сугак до Дня батька показав свого тата і розповів про нього
Актор Олександр Сугак. Фото: пресслужба Нового каналу

Сьогодні відзначається День батька

Актор серіалу “Зв’язок” від Нового каналу - спеціально до Дня батька , який сьогодні відзначають не лише в Україні, а й по всьому світу — поділився милими спогадами з дитинства про роль батька в його житті. Цікаві деталі дізнавайтеся разом із Hochu.ua !

Для когось він – опора та захист, для когось – вірний друг та порадник, а ще – одна з найрідніших та найважливіших людей у житті. Святкування Дня батька в Україні припадає на третю неділю червня. Напередодні свята актор серіалу “ Зв’язокОлександр Сугак розповів про те, що тато завжди був для нього взірцем для наслідування та навіть допоміг визначитися на життєвому шляху.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Завдяки батьку прийшов у нинішню професію, тому що він у мене дуже творчий та креативний. Коли я був маленький, тато мені показував фокуси. Тоді ще не було жодних навчальних відео або курсів, і він десь знаходив ці секрети фокусників, вивчав їх та радував мене. До того ж моє дитинство пройшло в Центральному парку культури у Вінниці, де батько працював. Це все дало мені цю творчість, артистизм і привело в акторство,
- зізнається зірка.
Актор серіалу “Зв’язок” Олександр Сугак та його батько - фото
Олександр Сугак з батьком. Архівне фото з сімейного архіву актора надане пресслужбою “Нового каналу”

Прагнення до саморозвитку – одна з тих чудових якостей, які мотивують нас ставати кращою версією себе. Олександра Сугака своїм оптимізмом надихає саме тато 😌

Батько надихає мене своїм оптимізмом, силою волі та жагою до життя, він постійно пізнає щось нове. Наприклад, зараз, у пенсійному віці, він вчить іспанську. Було багато складних та скрутних ситуацій, у яких він опинявся, але це не зламало його оптимізм та позитивний спосіб мислення. Ось такий у мене батько!
— гордо розповідає актор.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

День батька – це ще один привід подякувати татусям за їхню любов, турботу та підтримку. Проводьте час зі своїми близькими, бо моменти з рідними — безцінні ❤️ І, звісно ж, не забудьте сьогодні привітати тата зі святом !