alyona alyona по-особливому відзначила день народження: учасниця Євробачення 2024 відправилася на фронт (ФОТО)

Новини шоубізнесу
749
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

alyona alyona на фронті
alyona alyona. Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Реперка попросила про особливий подарунок, який наближатиме перемогу України у війні з рф

Українська реперка alyona alyona здивувала своїх шанувальників, відзначивши свій 33-й день народження на фронті. 14 червня виконавиця, яка представлятиме Україну на Євробаченні 2024, провела свій святковий день серед військових. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Реперка вирішила відзначити цю особливу дату разом із захисниками України, аби особисто висловити їм свою вдячність. У новому дописі в Instagram alyona alyona зазначила, що вдячна військовим за можливість спокійно жити та займатися творчістю. Вона виконала свої пісні для бійців, даруючи їм свої щирі емоції та підтримку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, alyona alyona звернулася до своїх шанувальників із проханням: замість подарунків, які зазвичай отримують на день народження, вона закликала всіх охочих привітати її, зробити донат на засоби радіоелектронної боротьби (РЕБ). Цим кроком виконавиця прагне допомогти українським військовим у боротьбі за незалежність країни.

Сьогодні в мене День народження! Символічно цього року я приїхала його святкувати разом з "Культурним десантом" до військових на фронті і співати для них, адже за кожен свій прожитий день сьогодні я завдячую саме їм,
— зазначила представниця України на Євробаченні.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Альона Альона та Джері Хейл успішно закрили збір на 10 мільйонів гривень. Кошти будуть направлені на відбудову Великокостромської гімназії.