"Пташка трохи поранена": Світлана Лобода сильно травмувалася на зйомках кліпу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Світлана Лобода зламала руку
Світлана Лобода. Фото: instagram.com/lobodaofficial

На знімальному майданчику співачку так сильно штовхнули, що наслідки виявилися доволі серйозними

Співачка Світлана Лобода, яка була жертвою абʼюзу , запланувала насичений початок літа. У 41-річної зірки триває великий концертний тур містами Європи, що присвячений 20-річчю її творчої кар'єри.

Однак, виявилося, що турне артистки було на грані скасування. А все тому, що напередодні Світлана Лобода сильно травмувалася під час зйомок нового кліпу. Деталями того, що сталося, Світлана Лобода поділилася у себе в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перед початком туру Лобода знімала кліп на нову пісню, але на знімальному майданчику трапився неприємний інцидент. Одна з акторок штовхнула Лободу, через що артистка втратила рівновагу і впала, зламавши праву руку. На зйомках співачці надали першу медичну допомогу, після чого її доставили до лікарні.

Ваша пташка трохи поранена... але, сподіваюся, ненадовго!
2 дні тому ми знімали новий відеокліп на літній сингл, де ... я мала необережність зламати руку,
— повідомила Світлана Лобода.

Варто зазначити, що попри травму Лобода все ж не стала скасовувати тур Європою. Натомість артистка вмовила команду за короткий проміжок часу зробити шоу, враховуючи те, що на сцені їй доведеться запалювати з гіпсом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Лобода похизувалася власним "масштабом особистості" , порівнявши себе з російською примадонною. Але найцікавіше, артистка зробила це не де-небудь, а в інтерв'ю для росіян!