"Я б дівчину вкрав і посадив у клітку": фанат психопатів Клопотенко спантеличив дивними фантазіями (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
879
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Євген Клопотенко здивував захопленням
Євген Клопотенко. Фото: instagram.com/klopotenko

Такого зізнання від зірки "МастерШефу" явно ніхто не очікував

Відомий український кухар Євген Клопотенко, якого несподівано обізвали “х*єсосом”, поділився своїми незвичайними захопленнями, які, за його словами, можна віднести до межі психопатії. Відверто зізнавшись у своїх фантазіях, він розповів про своє бажання знайти дівчину, яку би тримав у клітці. Здивовані? Користувачі Мережі теж 🫣

В інтервʼю ICTV шеф-кухар розповів, що його завжди приваблювали історії маніяків та психічно хворих людей. Він зізнався, що з дитинства цікавився життям таких осіб, і цей інтерес з роками не зник. За його словами, йому було б цікаво спостерігати за поведінкою людини, яку він би тримав у клітці та годував.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Клопотенко також розповів, що читає багато літератури на тему психопатії та маніяків. Однією з його улюблених книг є "Парфумер. Історія одного вбивці" Патріка Зюскінда. Клопотенко підкреслює, що його інтерес до таких тем є справжнім, а не награним, і вважає, що багато людей мають подібні фантазії, але не зізнаються в них.

Я б взяв якусь дівчину, вкрав її і посадив у клітку. Годував її, дивився б, як вона поводиться — це мрія. Просто це соціально-неприпустимо, я не буду цього робити. Але я щиро цього хочу. Це правда,
— зізнався ресторатор.

Ця відвертість Клопотенка може шокувати багатьох. Проте він впевнений, що бути чесним зі своїми думками та бажаннями важливо, навіть якщо вони незвичні або лякають інших.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Євген Клопотенко вперше розсекретив, який грошовий приз отримав за перемогу на "МастерШеф". Цікаво, що він суттєво відрізнявся від інших.