Більше не самотня! Відомий блогер розсекретив нового хлопця Анни Трінчер: "Ще один крінж у житті співачки" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
58 338
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Анна Трінчер і Леон зустрічаються, фото
Анна Трінчер і Леон. Фото: instagram.com/annatrincher_official

Відома співачка вже знайшла заміну колишньому чоловіку Волошину

Могло здатися, що Анна Трінчер ще не відпустила минулі стосунки , однак в Мережі з’явилась інформація, що в співачки вже давно є новий хлопець! З ким вона зустрічається? Дізнайтесь в нашому матеріалі!

Український шоубізнесовий оглядач Богдан Беспалов повідомив, що співачка Анна Трінчер вже давно не самотня пташка. У зірки зараз триває дуже яскравий роман з секс-блогером Леоном, який, до речі, в процесі розлучення з дружиною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За його словами Беспалова, інсайдери поділилися з ним інформацією про те, що нещодавно Трінчер і Леон гуляли разом набережною на Березняках. А ще Леон брав участь в дуже відвертому кліпі Трінчер "Бар за баром", де можна було помітити сильну пристрасть між ними.

Аня в дуже вологих стосунках зі сквіртологом Леоном. Чим він її зачарував, здогадайтеся самі. У Трінчер чудова фігура, вміє співати, але повна відсутність смаку на хлопчаків. Ще один кринж у житті співачки, про який вона зніматиме сльозливі "сторіз". А поки новоспечена сквірт-пара ховає від сторонніх очей фонтани свого кохання,
— написав Беспалов у своєму Telegram-каналі.
Анна Трінчер і Леон тепер пара, фото
Анна Трінчер і Леон. Фото: скриншот з кліпу

Цікаво, що саме після зйомок у відвертому кліпі з Анею Трінчер, Леон розповів, що розлучається зі своєю дружиною Христиною Бічковою, з якою був у стосунках 8 років. Сама Христина пізніше зізналась, що ініціатором розриву був Леон. Він пояснив їй, що за всі роки разом вона так і не навчилася його розуміти. Для дівчини ця подія стала справжнім шоком.

Варто додати, що після розриву Леон неодноразово натякав на можливість відновлення стосунків й публікував неоднозначні дописи у своїх соцмережах, але Христина йому відмовила. Проте вона не виключає, що в майбутньому у них ще може все налагодитися. Зараз вони просто друзі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Волошин розповів, як Трінчер підписана в нього в телефоні. Блогер зізнався, що перейменував колишню ще до розлучення.