Серцю не накажеш? Мудрик закрутив роман з російською моделюю й втрапив через це в гучний скандал (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 682
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Михайло Мудрик і Віолетта Грачова зустрічаються, фото
Михайло Мудрик і Віолетта Грачова. Фото: соцмережі

Відомий український футболіст відправив росіянці квіти в москву, чим не на жарт шокував своїх фанів

Поки сотні українок мріють завоювати серце молодого й талановитого футболіста Мудрика, він намагається "підчепити" російську модель Віолетту Грачову. Детальніше про скандал, який розгорівся після програшу української збірної на матчі з Румунією, читайте в нашому матеріалі!

Фанати футболу самі не свої останнім часом. Мало того, що наша збірна програла Румунії так після поразки ще один дивний вчинок втнув Михайло Мудрик. 23-річний футболіст, схоже, підбиває клинці до росіянки Віолетти Грачової.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В Мережі з’явилась інформація про те, що спортсмен привітав росіянку з днем народження, надіславши їй в москву три велетенські букети троянд. "Слід" Мудрика на цих подарунках викрили через те, що дівчина виставила квіти й показала записку з такими словами: "З днем народження, моє кохання. MM".

Мудрик привітав росіянку з днем народження, фото
Мудрик обдаровує росіянку квітами. Фото: скриншот з соцмереж

До цього варто додати, що сам Мудрик нерідко підписує себе, як "ММ" в соцмережах. Навіть в його профілі в інстаграмі зазначені ці скорочені ініціали.

Мудрик закрутив роман з росіянкою, фото
Мудрик обдаровує росіянку дорогими подарунками. Фото: скриншот з соцмереж

Звісно, такий роман не до вподоби шанувальникам Мудрика. Фани дивуються, чому Михайло не зміг знайти собі пару в Україні, або хоча в будь-якій іншій країні, крім росії. А от сам Мудрик поки скандал ніяк не коментує, як і своє бурхливе особисте життя.

Михайло Мудрик і Віолетта Грачова разом, фото
Михайло Мудрик залицяється до росіянки. Фото: скриншот з соцмереж
Михайло Мудрик і Віолетта Грачова, фото
Михайло Мудрик листується з росіянкою. Фото: скриншот з соцмереж

В Мережі також ходять чутки, що саме Мудрик обдаровує Віолетту люксовими брендами та возить її на елітні курорти. Однак спільних фото в цієї пари немає. Хоча Мудрик та Віолетта слідкують один за одним в Інстаграмі, час від часу лайкають пости та іноді навіть публічно листуються. Ось на цьому скриншоті, наприклад, Мудрик запропонував зустрітись їй на мосту, на що модель відреагувала двояким смайликом.

Хто така Віолетта Грачова, фото
Фото: скриншот з соцмереж

Варто додати, що про роман Мудрика і росіянки, яка старша за нього на 8 років, говорять вже не перший рік. Відомо, що Віолетта Грачова вже зустрічалась з футболістом — норвежцем Матіасом Норманом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше публічно в коханні Мудрику зізнавалась Даша Квіткова . Зірка зізналась, що молодий футболіст їй дуже подобається, але той ніяк не відреагував на слова Даші (бо, напевно, його думки та серце були зайняті росіянкою).