Klavdia Petrivna розсекретила, яким буде її перший сольний виступ у Києві (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 705
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Klavdia Petrivna виступить у Києві
Klavdia Petrivna. Фото: concert.ua

Артистка оприлюднила незвичайне відеозапрошення на власне столичне шоу

Українська співачка Klavdia Petrivna, яка натякнула на своє справжнє імʼя в новій пісні, розсекретила деякі деталі щодо свого майбутнього концерту у Києві. А зробити це загадкова артистка вирішила в оригінальному відео.

У своєму Instagram артистка оприлюднила ролик, де під її новий трек танцює відомий учасник "Танці з зірками" Олексій Базела. Театралізоване відео було зрежисоване Арсенієм Перовим, який раніше працював з Артемом Пивоваровим, зокрема над його шоу в "Палаці Спорту" . Схоже, що Перов продовжить співпрацю і з Klavdia Petrivna, надаючи її виступам унікальності та яскравих театральних акцентів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ба більше, подейкують, що Пивоваров є творчим наставником для Klavdia Petrivna, адже їхній перший спільний трек вже завоював серця слухачів. Усі ці елементи вказують на те, що співачка готує для своїх шанувальників неймовірне шоу, повне сюрпризів та несподіванок. Залишається лише спостерігати за підготовкою до довгоочікуваного шоу загадкової співачки та насолоджуватись підготовкою до майбутнього грандіозного заходу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ірина Горова зізналася, чи впливає вік Клавдії Петрівни на те, що досі її обличчя засекречено. При цьому продюсерка повідомила, що знаменита співачка анонім не є підопічною її лейблу.