Настю Каменських вкотре підловили на брехні: співачка гастролює США з російськими піснями (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 662
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Настя Каменських відправилася на Гастролі з російськими піснями
Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux

Цікаво, що ці пісні артистка вже давно переклала на українську, проте розважати публіку вона досі продовжує російською

Відома українська співачка Настя Каменських, яка показалася без макіяжу , викликала чималий резонанс під час свого туру в США. Адже виконання російськомовних пісень під час концерту в Америці суперечило її попереднім заявам про відмову від цього репертуару. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Відео з концерту 17 червня з'явилося на платформі X. Судячи з кадрів, на концерті Каменських виконала свої відомі хіти, такі як "Красное вино" та "Это моя ночь". Цей виступ спричинив гарячі обговорення серед шанувальників і критиків співачки, адже обидві ці пісні Каменських вже давно переклала на українську мову. Тому, здавалося б, їй нічого не заважало, аби виступити з повністю україномовним репертуаром.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та й варто зазначити, що у серпні 2022 року в інтерв'ю Аліні Доротюк Каменських заявила про рішення більше не виконувати російськомовні пісні. Однак вже у червні 2023 року під час інтерв'ю з Машею Єфросиніною Настя змінила свою позицію, зазначивши, що вважає нормальним виконувати свої старі російськомовні хіти за межами України. Тоді подібна суперечлива позиція тільки додала палива до вогню дискусій.

Для перегляду відео прогорніть вправо 🙃

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських здивувала подарунком на річницю весілля , який вона отримала від Потапа. Таким чином артистка вкотре намагалася спростувати чутки про їх розлучення.