Тіна Кароль зізналася, навіщо насправді їй була потрібна "показуха" на медично-тактичному курсі

Новини шоубізнесу
920
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тіна Кароль пройшла курс військової підготовки - навіщо це співачці
Тіна Кароль. Фото: facebook.com/tina.karol

Артиска дала відсіч хейтерам, які не вірять у її наміри бути корисною для оточення та країни

Відома українська співачка Тіна Кароль потрапила під шквал критики в мережі після того, як пройшла курс військового вишколу разом з ветеранами полку "Азов". Співачка не залишилася осторонь і пояснила свою позицію, чому вона вирішила пройти підготовку.

Нещодавно Кароль отримала диплом про військову підготовку "Резервіст" за напрямком тактичної медицини за протоколом ASM MARCH. Проте користувачі соцмереж висловили сумніви в її щирості, назвавши це "показухою" та звинувативши співачку в спробі "піаритися".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У своєму Facebook, Тіна Кароль заявила, що її головна мотивація — бути корисною для країни. Вона підкреслила, що в нинішній час кожен українець має робити все можливе для підтримки армії та народу, і її внесок – це набуття навичок, які можуть врятувати життя.

Перечитавши твіти про проходження мною медично-тактичного курсу — відповім тим, хто примудрився писати "проплачено/пропаганда/показуха…". Живучи в країні, де йде війна, не знати тактичної медицини — це нонсенс. Я вирішила пройти курс, щоб у разі небезпеки свідомо допомогти рідним, сусідам, просто людям, собі. Після третьої сирени вночі, коли літав шахед над будинком — я усвідомила, що абсолютно безпорадна, але це вже в минулому. Люблю життя. Люблю Україну. Хочу і маю бути корисною. Велика честь отримати досвід від ветеранів Азова. Незламні духом, досвідчені й молоді. Запишіться і ви, це корисніше, ніж просто твіти-ікси,
— звернулася Тіна Кароль до хейтерів.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль відповіла фанам, чому вдруге не вийшла заміж. Адже за останні роки з ким тільки їй не приписували романи…