"Першим дізнався стоматолог дружини": Влад Шевченко розповів про вагітність своєї коханої

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Влад Шевченко зізнався, як його дружина переживає першу вагітність
Влад Шевченко та його дружина Анастасія. Фото: пресслужба Нового каналу

Блогер зізнається, що зовсім не так все собі уявляв

У травні цього року відомий український блогер Влад Шевченко розкрив секрет і заявив, що скоро стане батьком. Тоді він опублікував в Instagram зворушливі фото з вагітною дружиною Настею, з якою разом уже понад 7 років. Нині ж Влад вирішив розповісти більше про те, як готується до батьківства і хто першим дізнався про вагітність його коханої дружини.

Ексклюзивними деталями він поділився за лаштунками шоу “Хто зверху?” , яке Новий канал покаже вже цієї осені. Усе найцікавіше — вже у нашому матеріалі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Першим дізнався стоматолог дружини (сміється - ред.). Їй потрібно було зробити процедуру, та виявилося, що вагітним її краще не робити. Тож довелось йому сказати. Наступними дізналися, звісно, наші батьки,
— зізнається блогер.

За його словами, місяці в очікуванні немовляти проходять дуже спокійно. Попри те, що є багато історій про те, як у вагітних змінюються смакові вподобання та загострюється нюх, його дружина Анастасія нічого подібного не переживає.

Чесно кажучи, думав, що в нас щось теж цікавеньке може бути. Але в моєї дружини взагалі немає дивних бажань. Взагалі! Все, що їй подобалось раніше, подобається й зараз. Швидше, змінився я. І до цього був сентиментальним, а зараз взагалі нереально стало. Наприклад, коли дивимось підготовчі курси для майбутніх батьків, то плачу. "У відео кажуть: “Ви будете проводити час зі своєю дитиною”. Я уявляю, як це буде, і плачу. Навіть зараз, коли розповідаю, хочеться пустити сльозу,
— ділиться своїми емоціями Влад Шевченко.

Блогер також додав, що вони з коханою не вірять у різні забобони. Однак розповідати багато про особисте все одно не збираються.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно ми також розповідали про скарги на здоров’я вагітної блогерки Юлії Верби. Спершу дівчина заговорила про сильний токсикоз , через який вона втратила 4 кг, а пізніше зізналася, що задумується про підтяжку грудей через їх розмір та вагу.