То сестри чи ні? Що відомо про родинні зв'язки Евеліни Андрієвської з самопроголошеною "міс ДНР"

Новини шоубізнесу
2 956
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Евеліна Андрієвська і Аліна Андрієвська, фото
Евеліна Андрієвська і Аліна Андрієвська. Фото: скриншот з соцмереж

Розповідаємо, чи має якісь зв'язки помічниця Миколи Тищенка з самопроголошеною міс "ДНР" Аліною Андрієвською

Поки Микола Тищенко ходить в суд, як на модний показ, його помічниця втрапила в гучний скандал. Евеліну Андрієвську підозрюють в родинних зв'язках з самопроголошеною міс "ДНР". Детальніше читайте в нашому матеріалі!

В Україні вже третій рік триває повномасштабна війна, а біля влади знаходяться люди, які мають близькі контакти з росією. Так, днями стало відомо, що помічниця нардепа Миколи Тищенка Евеліна Андрієвська вже довгий час знаходиться у базі Миротворець. На початку війни у 2014 році Евеліна Андрієвська брала участь в антиукраїнських пропагандистських заходах та заперечувала російську агресію. Але це ще не все.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Спостережливі користувачі помітили дивовижну схожість Евеліни Андрієвської з самопроголошеною міс "ДНР" Аліною Андрієвською. Ходять чутки, що ці дві жінки — сестри, або принаймні родички. Їх поєднує одне місто походження — Донецьк, одне прізвище та зовнішня схожість. Ви тільки погляньте на розріз очей, форму брів та носа, а також колір очей!

Помічниця Тищенка рідна сестра самопроголошеною міс "ДНР", фото
Помічниця Тищенка та самопроголошена міс "ДНР". Фото: скриншот з соцмереж

Попри зовнішню схожість та інші цікаві збіги, прессекретарка нардепа Миколи Тищенка відкидає родинні зв'язки з Аліною Андрієвською. Евеліна наголошує на тому, що навіть "ніколи в очі не бачила цю жінку".

Самопроголошена "міс ДНР" теж дала свій коментар щодо того, що вони з Евеліною сестри. Аліна записала відео, в якому назвала помічницю Тищенка красунею, однак ніяк не заперечила та не спростувала родинні зв’язки з нею.

Щодо іншої рідні Евеліни, то її мама одружена з власником мережі цирків, які працюють в окупованій Євпаторії. Сама Вікторія Вікторівна — ювелір. У 2015 році вона тішилась від того, що її називали символом розкоші Донбасу.

Родинні зв’язки Евеліни Андрієвської, фото
Мама Евеліни Андрієвської. Фото: скриншот з соцмереж

Також Евеліна Андрієвська заміжня. Свого чоловіка вона не афішує, лише іноді публікує з ним фото, де того видно зовсім трішки.

Евеліна Андрієвська одружена, фото
Чоловік Евеліни Андрієвської. Фото: instagram.com/evelina__andrievskaya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось щодо фінансового становища, то Евеліна Андрієвська не відстає від нардепа Тищенка. Днями вона "засвітила" годинник за понад 481 тис. грн.