Явно не готувалася до зустрічі з колишнім: Лорак засвітилася на курорті, де Налчаджіоглу відпочиває з новою дружиною (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ані Лорак та Мурат Налчаджіоглу відпочивають у Туреччині
Ані Лорак та Мурат Налчаджіоглу з Анастасією Фоксі. Фото: Instagram

Навіть росЗМІ почали кепкувати з запроданки, яка не втратила можливості відправитися ближче до моря

Співачка Ані Лорак, яка давно втратила підтримку українців через свою бездіяльність щодо російської агресії, знову стала об'єктом глузувань через свій зовнішній вигляд. Зокрема, її критика стосується появи без макіяжу.

Як повідомляють російські пропагандистські ЗМІ, Лорак перебувала на водних процедурах, після чого її помітили з тюрбаном з рушника на голові, без макіяжу і в окулярах. "Змила штукатурку і перетворилася на звичайну тітку", — кепкують над нею росіяни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ані Лорак засвітилася у Туреччині
Ані Лорак. Фото: instagram.com/anilorak

Зараз Лорак відпочиває на турецькому курорті Бодрум. Попри війну, вона проводить час в одному з найрозкішніших готелів регіону разом зі своїм йога-інструктором Ісааком Віджраку. Що цікаво, там же в цю мить відпочиває колишній чоловік запроданки — український бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджіоглу разом зі своєю новою дружиною Анастасією Фоксі .

Мурат Налчаджіоглу у Туреччині
Мурат Налчаджіоглу у Туреччині з Анастасією Фоксі. Фото: instagram.com/anastasija_foxy2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями третя дружина Мурата Налчаджіоглу зізналася, чому вона уникає спілкування з його донькою від Ані Лорак. Анастасія Фоксі розповіла про своє ставлення до 13-річної Софії.