Відома відьма відповіла, чи справді Олександр Пономарьов — батько дитини Марії Яремчук (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
13 309
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Олександр Пономарьов та Марія Яремчук разом, чи ні
Марія Яремчук та Олександр Пономарьов. Фото: karavan.ua

Марія Тиха підтвердила, що чоловік Яремчук — творча людина. Проте чи значить це, що мова йде саме про Пономарьова?

Останнім часом особисте життя співачки Марії Яремчук знаходиться під пильною увагою колег, які розсекретили її вагітність і народження первістка , а також прихильників. Однак не менше уваги дістається й 50-річному Олександру Пономарьову. Адже подейкують, що саме він є батьком дитини.

Прояснити цю ситуацію для “Люкс ФМ” взялася відьма Марія Тиха. Аби дізнатися, чи справді колег обʼєднує не лише сцена, але й стосунки, екстрасенска звернулася із запитаннями до карт таро.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами відьми, обранець Марії Яремчук є людиною творчою та теж повʼязаною з шоубізнесом. У цей момент багато хто вже встиг подумати, що мова йде про Олександра Пономарьова. Але, Марія Тиха впевнена, що це не так. Адже карти не показали, що саме Пономарьов — батько дитини співачки.

Це не Олександр Пономарьов, не показали карти. Карти не показали його вікову категорію,
— розповіла Марія Тиха.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що у 2018 році Марія Яремчук заявила про завершення своєї карʼєри, проте у 2023 році артистка феєрично повернулася на сцену, виступивши у фіналі Євробачення. А після — співачка випустила автобіографічну пісню , що була написана ще 5 років тому.