39-річний Остапчук пройшов ВЛК... Але, завдяки звʼязкам у Верховній Раді, шоумен по-тихому уникнув мобілізації

Новини шоубізнесу
2 192
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Володимир Остапчук має звʼязки, аби не воювати
Володимир Остапчук. Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Відомий музикант розповів про привілеї Володимира Остапчука, який до того ж часто буває за кордоном

Фронтмен гурту Our Atlantic Віктор Байда розкрив, як Володимир Остапчук, який потішив дружину коштовними подарунками , уникнув мобілізації, маючи зв'язки у Верховній Раді. Виявилося, що разом із 39-річним телеведучим музикант проходив військово-лікарську комісію. Однак неочікувано Остапчука не направили на навчання завдяки одному тільки телефонному дзвінку до друга-депутата.

За словами Байди, він був обурений, що Остапчука супроводжувала поліція, і телеведучий не соромився цим хизуватися. Відповідний пост музикант опублікував у своєму Instagram , додавши фото, як доказ їхньої зустрічі в лікарні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Володимир Остапчук уникнув мобілізації
Володимир Остапчук в ТЦК. Фото: instagram.com/ouratlanticofficial

Після огляду групу з семи осіб, включно з Остапчуком, направили до територіального центру комплектування. Але на навчання вони разом не поїхали. Хоча й усіх присутніх шоумен спочатку запевняв, що усі вони не мають інших варіантів, ніж служити.

Приїхавши в ТЦК, нам сказали чекати і що додому ми вже не повернемось. У всіх почалась паніка, адже інформації нам майже не надали. Згуртувавшись, ми обговорювали можливі варіанти подій. Остапчук сказав, що у нас немає вибору і ми всі повинні служити. Вже будучи в казармі, я дізнався від хлопця, який був у нашій групі мобілізованих, що перед від’їздом на ДВРЗ він зателефонував другу в Верховну Раду, і йому дали відстрочку на місяць,
— зазначив Віктор Байда.

Музикант висловив обурення, що такі дії, як надання привілеїв через знайомства, розділяють українське суспільство. Він наголосив, що Остапчук не повинен отримувати особливих умов для уникнення мобілізації. Тому артист закликав до справедливості та рівності, адже безкарність і кумівство підривають довіру громадян до державних органів.

Володимир Остапчук має звʼязки, аби не воювати
Володимир Остапчук в ТЦК. Фото: instagram.com/ouratlanticofficial
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше молода дружина Остапчука розповіла про стосунки з дітьми Остапчука від першого шлюбу. Катерина Полтавська зізналася, чи спілкується з ними .