Настя Каменських щиро вірить у свою “чисту” репутацію, і що хейт через російські пісні — то все витівки ботів

Новини шоубізнесу
1 347
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Настя Каменських відповіла на хейт
Настя Каменських. Фото: instagram.com/kamenskux

Артистка впевнена, що насправді її аудиторія підтримує її російський репертуар

Схоже, не всі зірки вміють сприймати та усвідомлювати критику… Лобода щиро вірила, що пікет харківʼянки проти неї був проплаченим , Ірина Сопонару впевнена, що хейт у бік “Кварталу 95” — політичне замовлення , ну а тепер до цього списку доєдналася Настя Каменських. Адже співачка щиро вірить, що українці не можуть залишати гнівні коментарі під її публікаціями, а то все — витівки ботів.

Принаймні таку думку вона висловила коментуючи нещодавній скандал з виконанням російських пісень . Адже днями стало відомо, що у турі за кордоном Настя Каменських не цурається свого російськомовного репертуару. Ба більше, навіть ті пісні, які вона вже давно переклала на українську, артистка продовжує співати мовою окупантів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не дивно, що після такого користувачі Мережі обурилися, пригадавши, що раніше NK обіцяла не виконувати своїх російських пісень. Але, у коментарі проєкту " Ранок у великому місті " Настя Каменських запевнила, що не вірить у такий хейт у свій бік. Співачка переконана, що негативні коментарі — лише витівки ботів.

У мене україномовна програма, у мене є пісні російською мовою. Мої пісні і, звичайно, я їх виконуватиму для тих, хто підтримує нашу країну, але не розуміє нашої мови. Мені здається, це все одно пісні, які я люблю, це моя історія, я не бачу в цьому нічого такого кримінального. Мені здається, найголовніше, що я маю чітку позицію. Я все показую своїми діями. Я вірю, що це боти, бо не можу повірити, що українці взагалі можуть щось таке писати,
— видала Настя Каменських.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім, не можемо не зазначити, що своїми діями Настя Каменських і справді активно підтримує Україну та намагається зробити так, аби про російське вторгнення не забували за кордоном . Зокрема артистка часто спілкується з іноземними журналістами та висвітлює правду про широкомасштабну війну.