Учасник гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив лави ЗСУ: "З Днем Конституції. Живу, як книжка пише"

Новини шоубізнесу
804
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дмитро Мазуряк доєднався до ЗСУ
Дмитро Мазуряк. Фото: instagram.com/dmytro_mazuriak

Виявилося, що музикант вже декілька місяців перебуває на службі

Вслід за відомим митцем Мартином Якубом стало відомо, що учасник популярного гурту KAZKA Дмитро Мазуряк став захисником України, долучившись до лав Збройних Сил. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!"

Новину про це він повідомив у своєму Instagram 28 червня, у День Конституції. Артист зізнався, що вже два місяці перебуває на службі, але раніше не розголошував цю інформацію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мазуряк, якому 26 років, поділився, що поки не знає, чи зможе продовжувати виступати з гуртом KAZKA під час служби. Він зазначив, що час покаже, як розгортатиметься його музична кар'єра в нових умовах. Фанати підтримали рішення Дмитра, залишаючи безліч коментарів зі словами вдячності та підтримки. Музикант запевнив, що й надалі триматиме своїх шанувальників у курсі подій.

З Днем Конституції. Стаття 65. Конституції України. Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов’язком громадян України. Громадяни відбувають військову службу відповідно до закону. Тож живу, як книжка пише. Вже другий місяць я в Збройних Силах України. Пройшов навчання. Про службу трохи згодом,
— написав Дмитро Мазуряк.
Дмитро Мазуряк доєднався до ЗСУ
Дмитро Мазуряк. Фото: instagram.com/dmytro_mazuriak
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше офіцерка ЗСУ Аліна Михайлова висловилася щодо жіночої мобілізації в Україні . Відома військова медикиня розповіла, чи вирішить українська влада оголосити мобілізацію серед жінок.