Бажання бути ближче до народу, чи відсутність пропуску у віп-зону? Влад Яма показав як відвідав концерт Монатіка у Маямі (ФОТО)

Новини шоубізнесу
848
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Артист відвідав шоу співвітчизника як звичайний глядач
Фото: Instagram Влада Ями

Наразі хореограф проживає у Маямі

Відомий український танцівник Влад Яма, який здивував схожістю з татом і сином та який наразі проживає у Маямі, ошелешив кадрами з концерту Діми Монатіка. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, танцівник, який втік з України у 2022-му році вирішив відвідати концертне шоу Монатіка, яке відбувалося у Маямі. До речі, на шоу знаменитого співвітчизника Влад прийшов у статусі цілком звичного глядача.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, мова йде про те, що Яма провів концерт далеко не у віп-зоні, а разом зі звичайними фанатами. Артист зробив кілька сторіс з того вечора та запостив їх у себе в Instagram. Варто зазначити, що Монатік, Який реагує на сторіс своїх шанувальників, на відео Влада жодним чином не відреагував.

Дівчатам – окремий респект за вокал і танці. Браво, Артисте.
- написав хореограф.
Танцівник Влад Яма відвідав шоу співвітчизника як звичайний глядач
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Влад Яма зізнався, звідки бере гроші після втечі з України у США. Схоже, після втечі з батьківщини у хореографа не все так і погано, як припускали його підписники.