Привезе 60 автівок для ЗСУ! Ірина Федишин "розірвала" Мережу кадрами з допомогою для армії (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 794
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Артистка приємно потішила фоловерів солідною допомогою українській армії
Фото: Instagram Ірини Федишин

Артистка також подякувала команді, яка допомагала їй під час масштабного закордонного концертного туру

Популярна українська співачка Ірина Федишин, яка втретє стане мамою , крайні місяці провела у масштабному концертному турі по містах США та Канади. Як виявилося, артистка їздила туди не лише для того, щоб розважати публіку.

У Ірини також була дуже важлива благодійна місія. Отож, артистка разом з командою вирішила збирати кошти на автомобілі для ЗСУ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Їй це неабияк вдалося! Відтак, завдяки спільним зусиллям Федишин зібрала кошти на 60 автомобілів. Співачка розповсюдила ролик у соцмережах, в якому позувала но фоні десятків надважливих для бійців транспортних засобів.

Зрештою, Ірина похвалилася, що такі успіхи - це результат наполегливої праці її команди. Селебритіс подякувала усім, хто доклав руку до благодійного вчинку та був поруч з нею впродовж 26 концертів в рамках туру Америка - Канада. Фоловери Ірини щиро подякували їй за вельми вагому допомогу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як п’яний росіянин ледь не зірвав концерт Ірини Федишин. Зірка зізналася, що така ситуація трапилася з нею вперше в житті.