Анатолій Анатоліч із сім'єю стали свідками ракетного удару по Києву: "Уламки впали просто біля нас" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анатолій Анатоліч та його дружина Юла
Анатолій Анатоліч та Юла. Фото: instagram.com/yulattt

Дружина шоумена приголомшила кадрами з місця падіння уламку ракети

У неділю ввечері, 30 червня, окупанти завдали ракетного удару по Києву та прилеглій області. Випадковими свідками трагедії стали відомий шоумен Анатолій Анатоліч, який нарешті пройшов ВЛК , із сім'єю. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

Телеведучий і його дружина Юлія Яцечко, більш відома під псевдонімом Юла, поділилися тривожними моментами в Instagram. Виявилося, що того дня зіркова родина прогулювалася поблизу своєї резиденції неподалік Межигір'я разом із сином Нілом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Саме під час повітряної тривоги родина опинилася в епіцентрі подій. Від потужного вибуху Юля відчула сильну пульсацію в ногах. А її соловік Анатолій у цей час тримав на руках маленького Ніла, якому не на жарт злякався від пережитого. У своїх публікаціях піарниця показала, як медичні працівники надавали допомогу пораненій людині, що постраждала від уламків ракети.

Рашисти не перестають вбивати мирних людей… Уламки впали просто біля нас. Ніл завмер. Ми впали на асфальт. Шок. Ноги трусяться. Чоловіка спасають на наших очах. Не ігноруйте тривоги,
— звернулася Юла.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Юла відповіла, як змінився український шоубізнес за час широкомасштабної війни. Музична експертка прокоментувала, чи мають шанс відродити свою популярність ті артисти, які перечікують війну за кордоном.