Український актор та зірка Netflix Віталій Салій розлучився з дружиною-росіянкою через 10 років стосунків

Новини шоубізнесу
2 196
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віталій Салій розлучився з росіянкою
Віталій Салій та Ганна Арєф'єва Фото: instagram.com/rjevskay_

Акторське подружжя запевняє, що на розлученні історія їх стосунків не завершується

Український актор Віталій Салій, найбільше відомий ролями у "Клані ювелірів" та "Я працюю на цвинтарі", що вийшов на Netflix, оголосив про розлучення з російською акторкою Ганною Арєф'євою після 10 років шлюбу. Усі деталі дізнавайтеся нижче!

Про це стало відомо з Instagram-акаунту Віталія. Він повідомив, що їхня історія кохання з Ганною добігла кінця. Актор висловив вдячність колишній дружині за спільно прожиті 10 років разом, однак причину розлучення не розкрив.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім, судячи з соцмереж акторського експодружжя, вони залишилися у чудових стосунках. В тому числі заради їх спільного сина Данила.

Історія нашої пари скінчилася. Дякую тобі за все неймовірне, справжнє і прекрасне, що було. Та наші шляхи все одно завжди перетинатимуться в один — шлях нашого сина Данила! Тож, крокуємо далі!
— звернувся Віталій.
Віталій Салій розлучився з дружиною
Віталій Салій з сином та дружиною. Фото: instagram.com/rjevskay_

Ганна також відреагувала на розрив, подякувавши Віталію за щасливі роки та зазначивши, що зберігатиме теплі спогади про нього. Слова колишнього подружжя свідчать про мирний характер їхнього розлучення.

Я пишаюся нами, нашим шляхом, нашим сином, нашою любов'ю! Я завжди буду любити тебе і наші десять років...Наша історія велика! Ми ще багатьом допоможемо, розповімо про неї. Я кажу з великою вдячністю і з легким серцем, що ми з тобою назавжди рідні,
— написала Ганна.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно акторка Анна Сагайдачна повідомила, що розлучилася з чоловіком . Зірка “Кріпосної” прожила у шлюбі з Євгеном Третяком 6 років.